workshops

DIVERSE WORKSHOPS

Regelmatig geef ik workshops in mijn atelier. Voor beginnende kunstenaars, hobbyschilders en andere creatievelingen.

Ik geef op dit moment 3 soorten workshops (gemiddeld 3 uur):

  • Experimenteer workshops waarbij ik uitgebreid inga op de mogelijkheden en technieken van 1 soort materiaal (bv inkt of aquarelverf). Min. 2 personen, € 35,- p.p.
  • Workshops waarin ik laat zien hoe je natuurlijke materialen verwerkt tot pigment. Prijs op aanvraag
  • Schilderlessen waarbij je zelfstandig werkt aan een schilderij en ik kan ondersteunen op alle vlakken: opzet, compositie, kleuren mengen, materialen, portret, perspectief, abstract etc. € 35,- p.p.

Je kunt zo ontdekken welke materialen en technieken voor jou fijn zijn om mee te werken. Je krijgt veel tips & tricks zodat je een goede basis hebt om zelf aan de slag te gaan. Die eerste drempel om te beginnen is dan al genomen. En als je weet hoe je verschillende materialen kunt gebruiken, wordt het eenvoudiger om de creatieve ideeën in je hoofd om te zetten in beeld. Je hebt een leuke, inspirerende ochtend of middag in een fijne omgeving, wat naar mijn ervaring altijd bevorderlijk is voor de creatieve flow.

Als je een workshop wilt volgen, laat me dan weten wat je graag van me wilt leren en met hoeveel personen je wilt komen. Dan plannen we iets in.

Op de hoogte blijven van nieuwe workshops en projecten?
Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief