expositie

ULVENHOUT UIT DE KUNST 2024

Ulvenhout, 22-23 juni 2024

Op zaterdag 22 en zondag 23 juni 2024 vindt de kunstroute ‘Ulvenhout uit de kunst’ plaats. In een groot aantal privé tuinen en enkele galeries is werk te zien van kunstenaars uit Ulvenhout en omgeving.

Aangezien Atelier Jongerius op de Strijbeekseweg een 2e thuis is voor mij en ik daar een permanente tentoonstelling heb, is mijn werk daar ook tijdens deze kunstroute te bezichtigen. Naast mijn laatste nieuwe serie schilderijen met natuurlijke pigmenten laat ik ook een ‘laboratorium’ zien met alle grondstoffen. Ik ben zelf beide dagen aanwezig om live te schilderen, pigmenten te maken en uitleg te geven over mijn werk en technieken.

Atelier Jongerius
Strijbeekseweg 16A, Ulvenhout
22-23 juni 2024
11-17u

Kijk voor meer informatie op: Ulvenhout uit de kunst